Folketeateret musikk- og teaterscene

Folketeateret Hero

Folketeateret er en privatdrevet musikk- og teaterscene i Oslo sentrum. De viser kjente forestillinger for både voksne og barn. I tillegg er det en arena for mange store TV-produksjoner.

Utfordring

Folketeateret har et publikum som strekker seg fra små barn til godt voksne. Nettsiden trenger å være forståelig og enkel å bruke – selv for de som kanskje er mer vant til å ringe enn å bestille online. Den forrige nettsiden hadde et behov for en ansiktsløfting, 

Resultat

Resultatet ble en informativ og dynamisk nettside som stadig utvikles, slik at Folketeateret kan tilpasse nettsiden etter behov. Nettsidene har bitt enklere å navigere, og det har blitt enklere å finne viktig informasjon.

Macbook Folketeateret Case Desktop
Iphone Folketeateret Case Mobile

Fleksibel innholdspublisering med Craft CMS

Det var også ønskelig med en dynamisk forside som enkelt kunne endres etter behov, og en lett og brukervennlig CMS slik at Folketeateret selv kan gjøre de fleste endringer de ønsker til enhver tid. Alt dette løste Byte gjennom å utvikle nettsiden på Craft CMS.

Høy oppetid

I tillegg har det alltid vært ekstremt viktig for Folketeateret med høy oppetid og solide backup-løsninger. Byte garanterer en oppetid på 99,5%, og har i tillegg til vanlige backup og redundans hos Basefarm, laget en speiling av Folketeateret´s nettside til Amazon. Dette innebærer at hvis et ekstremt uhell skulle inntreffe, vil det ikke gå mange minuttene før nettsiden er på plass igjen.